Jack Kennedy Champion 2024

Jack Kennedy v kombinéze 4SR vyhrál BSB 2024

Jack Kennedy završil sezónu stylově, když si vybojoval poslední vítězství v kategorii Supersport na okruhu v Brands Hatch. Po zajištění svého pátého titulu v britských Supersportech den předtím, předvedl Kennedy svou dominanci také v posledním závodě. Od startu se ujal vedení a s neotřesitelným náskokem si dojel pro vítězství.

Jezdec 4SR Jack Kennedy

se vyjádřil k závodnímu víkendu a vítězství titulu následovně:

Celý víkend byl jako sen. Nemám slov! Dnes jsem to vůbec nečekal. Opravdu jsem si nemyslel, že to zvládnu. Šampionát je velmi těsný a myslel jsem si, že není možné, aby Ben (Ben Currie) nebo Luke (Luke Jones) neskončili v první trojce. Myslím, že to všechno začalo už od kvalifikace, správnými rozhodnutími ve správný čas. Většinu víkendu jsme se rozhodovali o pneumatikách s ohledem na počasí. V závodě jsme se odvážně rozhodli pro mokré pneumatiky, přestože když jsme odjížděli na startovní rošt, déšť nebyl tak silný. Záleží na malých rozhodnutích na poslední chvíli a na tom, jak rychle dokážete provést změny. Na gridu jsem pak na sebe v helmě radostí křičel, protože jsem věděl, že jsme se rozhodli správně a déšť byl stále silnější. Cítil jsem, že jedu bezpečný závod a náskok se stále zvětšoval, což je vždy skvělý pocit. A za to chci poděkovat především svému týmu. Díky nim mohu vyjet na trať a ukázat všem, že dokáži zajet skvělý závod. Bez takového týmu, jako je Honda Racing UK, bych toho nebyl schopen.

Po zajištění pátého titulu jsem cítil, že mám křídla, a chtěl jsem zakončit sezónu tím nejlepším možným způsobem. V druhém víkendovém závodě jsem se na trati cítil fantasticky a věděl jsem, že mám na to, abych vyhrál. Tým odvedl skvělou práci a podpora od fanoušků byla neuvěřitelná. Tohle vítězství je pro všechny, kteří mě podporují a věří ve mě. Děkuji všem za úžasnou sezónu.

Chci poděkovat všem, kteří mi pomáhají, všem mým sponzorům, mé rodině a všem, kteří mě podporují. Všichni vědí, kolik tvrdé práce se skrývá za tím, abychom něco takového dokázali, takže chci říct děkuji.

Jack Kennedy Champion 2024
J Jack Kennedy Champion 2024
Jack Kennedy v kombinéze 4SR vyhrál BSB 2024